ВАЖНО: Рафа очаква развитие в следващите 14 дни!

Рафаел Бенитес е поставил своите условия пред ръководството на отбора, за да остане мениджъе и през следващия сезон! Той е дал улматум да получи отговор до 14 дни, за да може да вземе “правилното” решение за своята кариера. Според медиите, Рафа иска пълен контрол над всички трансфери, както и възможност да структурира движението от юношеските формации до мъжкия отбор.

Бенитес има клауза в своя 3-годишен договор, която му позволява да разтрогне договора си след края на сезона, но получавайки мощната подкрепа на феновете, както и доверието на играчите за малкото време, което прекара в Тайнсайд, Бенитес се е замислил за своето оставане.

Днес бе проведена и последната прескоференция преди двубоя от последния кръг срещу Тотнъм, който ще се играе утре от 17:00 ч. на Ст. Джеймс Парк. В нея испанецът заяви, че въпреки лошата участ, която отбора научи в сряда, всички са тренирали добре и ще дадат всичко от себе си, за да зарадват феновете на стадиона. Очаква се и Рафа да направи няколко промени в стартовия състав.

Leave a Reply