Дарлингтън – Нюкасъл II 1-5

2016-07-16darlo-a-6m

Дарлингтън 1 Нюкасъл U21s 5

Докато колегите от първия отбор бележеха гол след гол отвъд Ирландско море, резервния отбор на свраките си организира голова фиеста по-наблизо.

В новия екип за гостуване в тъмносиньо и оранжево, втория ни отбор, воден от Питър Биърдсли се поразходи из North Echo Arena, забивайки три гола преди почивката и още два след това.

Близо 2500 наблидаваха победата над Дарлингтън, дошла благодарение на впечатляващите изяви на крилото Калъм Робъртс и Харис Вукчич, докато новодошлият Ясин Бен ЕлМхани хвана окото след влизането си в игра на полувремето.

Головете за Нюкасъл бяха дело на Вукчич, Тони, Робъртс, Сатка и Лонгстаф.

Нюкасъл 2: Харкър, Нюбъри (Броколи 46), Камерън (Джилеспи46), Бигиримиана (Уорд58), Уилямс(Финдли 46), Гууд (Сатка 46), Гилиъд(Холмс 58), Барласър (Лонгстаф 58), Тони (Да Силва 58), Вукчич (Чармън 58), Робертс(ЕлМхани 46).

Мениджъра на академията Питър Биърдсли, каза:

“Като цяло, това е една добра победа. Играхме добре през първото полувреме и, без да е неуважение към Дарлингтън, можеше да вкараме още няколко. Бяхме наистина добри.

“Когато се вгледате в силните играчи в отбора, ще се види, че това са играчите които бяха под наем миналия сезон – те са се върнали по-добри.

“По-добри играчи винаги помагат на отбора, и Харис Вукчич има талант, Биги има талант както и Айвън Тони.

“Когато бях в Ливърпул, никога не сме се притеснявали за резултатите в предсезонните контроли-. Единственото нещо, което има значение за тях е деня на откриването.

“Всички се надяват за шанс в първия отбор, но дали това ще дойде сега, или след един или два месеца, никой не знае. Може да се окаже, че някои от тях ще отидат под наем, за нас е важно да ги подготвим а след това да видим кой къде ще ходи.

“На този етап търсим фитнес и търсим контрол на топката. Някои хора постоянно губеха топката, защото не действат на скорост, особени през второто полувреме.

“Но това е нормално, и като им казах след мача, някои са по-напред от други. Това е нормално при всеки клуб, особено с младите играчи, но в момента те се справят добре.”

Головете тук!

Leave a Reply