Добро утро, свраки !!!

Днешният петъчен ден ще ни донесе повече яснота около транферите, особено в защитния вал.  Хесус Гамес от Атлетико Мадрид и Грант Ханли от Блекбърн се очаква да бъдат новите попълнения до края на седмицата, като Гамес може да бъде представен още днес, а преговорите с капитана на Блекбърн са в доста напреднала фаза.

Бенитес заяви, че който иска да привлече френския национал Муса Сисоко, трябва да се бръкне доста дълбоко, за да го има в състава си. Испанският специалист е казал пред борда, че не иска да се разделя със Сисоко и затова е отказана офертата от 25 млн евро от Дортумнд. Въпросът е дали си заслужава да се държи в състава играч, който открито заявява през последните 2 сезона, че иска да напусне ?

Друга новина е свързана с контузията на младия нападател Адам Армстронг, който няма даможе да пътува с отбора на Трите лъва до 19 години за евро шампионата в Германия. Контузията не е сериозна, но е достатъчна да го извади извън сметките. Пред местната телевизия младокът каза, че ще е готов за новия сезон в Чемпиъншип и че иска да впечатли Рафа Бенитес.

Днес официално се пускат в продажба новите екипи за новата кампания!

Leave a Reply