Newcastle United Fan Club Bulgaria - Official site of NUFC Bulgarian Fan Club

Започва записването във фен клуба за сезон 2017/2018

Скъпи Свраки, Честита промоция.

Отново сме във висшата лига и отново дойде времето да се преброим и да затвърдим лидерското си място на един от най-големите и организирани фен клубове на Нюкасъл в Европа! За всички желаещи да бъдат част от обществото на свраките е нужно само да попълните формата за регистрация  –http://nufc.bg/%d1%84%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b1%d0%b0/

Членският внос е 30 лв за 1 година,

За непълнолетни е безплатен,

За хора на които техен пълнолетен член на семейството е бил и предишният сезон член и сега е станал(Мъж, жена, брат, сестра, майка, баща), таксата е 20лв.

Привилегиите за всички членове са следните:

Получавате членска карта с вашето име;

Получавате артикул изненада;

Получавате възможността да посетите организирано мач на любимият отбор;

При посещение на мач получавате 10 % отстъпка от билета;

За всеки нов член който посети мач в Нюкасъл получава безплатна обиколка на стадиона от нашите партньори Българска Асоциация по мини футбол;

Ще може да участвате в отбора на фен клуба, който играе в лигата на фен клубовете в София и скоро във Варна, и други благотворителни турнири;

Ще може да се възползвате от артикули на отбора и на фен клуба с отстъпка.

Приемане на членове и членска такса ще става до края на месец юни. След това всеки който си е заплатил таксата ще получи артикулите си през месец юли и август.

Второто приемане на членове ще стане през месец Септември. След тази дата няма да се приемат нови членове.

Имахме контакт и с един от важните защитници в отбора по времето На Боби Робсън, интервюто с него може да гледате в youtube канала ни- https://www.youtube.com/channel/UC5sLoK4RC73jLsRLasxr9wg. Очакваме този сезон и среща с бивш футболист.

ВАЖНО:

Всички които станат членове през първият период на приемане ще могат да се възползват от отстъпките за посещение на мачове!!!

Всички които го направят през септември няма да имат тази привилегия!!!

Както всяка година така и тази Фен клуба се ангажиран с много благотворителни каузи. Миналото лято във Варна след наша инициатива се организира благотворителен турнир на който се събраха над 1000лв които бяха дарени на ДНСТ-Варна, също така в София с нашите приятели от Арсенал и Лео, участвахме в благотворителен турнир в полза на Аутизъм днес.

Тази година още на 1 юни ще участваме в празник по случай деня на детето, а на  22 юни ще се включим в инициатива за кръводаряване, което ще ни стане и практика всяка година.

Първите 15, ще участват в томбола, от която 1 ще спечели снимка с автограф на бивш футболист на свраките!!! (членовете на УС не могат да участват в томболата)

Забележка:

Формата за регистрация в Мозила за момента дава грешки, и се надяваме скоро да я поправям.

Leave a Reply