Преди Нюкасъл – Хъдърсфийлд

JS71853565

Муса Сисоко е включен в състава и може да вземе участие за свраките в днешния двубой. В средата на седмицата той отново изяви желание за трансфер в Реал Мадрид, но Кралския клуб все още мълчи по въпроса. Рафа Бенитес пък заяви по време на пресконференцията си вчера, че няма намерение да продава Сисоко, освен ако не бъдат платени 35 млн. паунда. Александър Митрович ще изтърпи втория от четирите мача наказание, а Тим Крул и Роб Елиът продължават по дългия път към възстановяване. Очаква се новите попълнения Кийрън Кларк и Мо Диаме да вземат участие в двубоя днес.

Нападателят на териерите Наки Уелс може да се завърне след контузия в коляното. Топ голмайсторът от миналия сезон на Хъдърсфийлд беше неизползвана смяна срещу Шрюсбъри миналата седмица и най-вероятно ще започне мача.

Нова инициатива започва днес на SJP-#Gallowgateflags. Феновете са призовани да влезнат на стадиона 30 минути по-рано, да носят черно-белите си екипи и да развяват гордо знамената и шалчетата си. Ако искате да научите повече относно инициативата използвайте #gallowgateflags в социалните мрежи Twitter и Instagram.

Leave a Reply