Newcastle United Fan Club Bulgaria - Official site of NUFC Bulgarian Fan Club

Преди Нюкасъл Юнайтед – Уест Хям

Новини

Джонджо Шелви ще изтърпи последния си мач наказание. Дуайт Гейл може би ще бъде на линия за мача, но Роландо Аартнс трябва да мине късен фитнес тест. Дендре Йедлин, Флоренция Люжон и Пол Дъмет пропускат мача.

 

Мануел Ланцини, който е възстановен напълно игра за пръв път този сезон в мача за купата във вторник. Марко Арнаутович (наказание) и Уинстън Рийд (контузия) пропускат мача. Пейки Куяте и Анди Керъл отново тренират и шансовете им да попаднат в състава са 50/50.

Какво казаха мениджърите преди мача

Бенитез: “Когато казах, че ще остана, го направих заради феновете, клуба, статуса на отбора, Висшата Лига и  защото съм по-близо до моето семейство. Срещнах се със собственика и очаквах да сме в по-добра позиция, но не сме. Ще се опитаме да надградим да и да сме в по-добра позиция след мача този следобед. Ще се опитам да си свърша работата.”

Билич за трансферите на Нюкасъл: “Те не са доволни от трансферите досега, но са изхарчили повече от нас, ако трябва да говоря за пари. Може би наистина имат нужда от подобряване откъм играчи, защото все пак идват от Чемпиъншип. Може би мислят прекалено “на дебело” и затова повечето играчи не идват.”

 

ФАКТИТЕ ПРЕДИ МАЧА

НЮКАСЪЛ ЮНАЙТЕД

Нюкасъл Юнайтед имат само една загуба в последните 13 домакинства на Уест Хям (7П и 5Р). Джордитата не са спечелили нито един от последните си 9 мача през август, като дори започнаха капманият в Чемпиъншип с две поредни загуби. Също така Свраките се надяват да направят две поредни победи над своя противник за пръв път от 15 години.

Джордитата загубиха запоследно първите си два мача във ВЛ през 1999 и финишираха 11ти.

Само веднъж се е случвало да не вкарат в първите три поредни мача (2004-2005) – Всъщност са 4, защото четвъртия беше 0-0 именно срещу Уест Хям.

Бенитез никога не е губил 3 поредни мача във ВЛ. Ако Джортата съумеят на победят, испанеца че влезе в клуб 500 на брой спечелени точки на най-високо ниво.

 

УЕСТ ХЯМ

Чуковете може да загубят първите си три мача за пръв път от сезон 2010/11.

За пръв път започват сезона с три поредни гостувания, като са спечелили само едно в последните девет.

7те допуснати гола в първите два мача са най-много от сезон 1988/89.

Всичките 39 гола на Хавиер Ернандез във ВЛ са вкарани от наказателното поле. Само Тим Кейхил и Джон Тери са вкарали повече. Мексиканецът имат 3 гола в последните си 4 мача срещу Нюкасъл.

В последните си 5 мача в Италия и Англия, Джо Харт е направил 10 спасявания и е изкарвал топката 17 пъти от мрежата си. Джо Харт също така никога не е бил на губещата страна в последните 16 мача срещу Нюкасъл.

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ

Нюкасъл:

Елиът; Манкило,Мбемба, Ласелс, Кларк; Хейдън, Мерино; Ричи, Айозе, Атсу; Митрович

Уест Хям:

Харт; Кресуел, Огбона, Колинс, Сабалета; Куяте, Нолбъл, Рийсе; Аю, Ернандез, Антонио

 

“Сейнт Джеймсис Парк”, Нюкасъл

Начало на мача: Събота, 17:00 (БГ време)

Рефер: Нийл Суорбрик

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply