След Нюкасъл Борнемут 2-1

Нюкасъл победи Борнемут с 2-1 в мач от 12 кръг на английската висша лига. В съботния следобед на St James park видяхме много неща. Видяхме борба и битка между два отбора жадни за 3 точки. Всеки от отборите гонеше своите цели. Свраките обаче отново показаха огромно желание. Желание за битка и борба до последно. Нюкасъл отново игра много добре. Игра отдадено и се бори за трите точки. Всеки спомогна за тази важна победа. Саломон Рондон отново изигра много силен мач. Не само, защото отбеляза два гола, но помогна много и в защита, когато това беше нужно. Феновете отново бяха фантастични както винаги. Срещата се игра пред 49266 зрители. Майк Ашли отново бе на двубоя и гледаше от трибуните. Можем само да поздравим отбора. Забелязва се подем в нашите редици и тези 2 победи със сигурност ще помогнат много. Нюкасъл вече заема 14 място в класирането с актив от 9 точки.
След мача Рафаел Бенитез беше много щастлив и каза: Това беше нашия най-добър мач. Много съм доволен. Искам да поздравя моите момчета. Саломон Рондон се справи прекрасно. Той носи нещо различно на нашия отбор. Много съм доволен от него. Той със сигурност може още много и тепърва ще дава още много. Изобщо не е лесно да имаш такъв нападател в premier league. Радвам се, че Рондон е при нас. Феновете отново бяха зад нас. Те оценяват отдадеността на играчите. Нашите фенове ни помогнаха страшно много, за да постигнем тази победа. Когато всички сме заедно сме по-силни.
Определено настъпиха позитивни дни за нашия отбор. Посрещаме напълно спокойно паузата за националните отбори. Сега просто е важно да продължим да работим. Припомням, че следващият мач на Нюкасъл е на 26 ноември от 22.00 срещу Бърнли. Мачът е телевизионен, ще бъде показан пряко по Диема спорт 2. Няма да бъде лесно гостуването на Търф Мур. Но ако погледнете класирането ще видите, че Нюкасъл е 14 с 9 точки. Бърнли е 15 със същия актив. Нашата голова разлика е по-добра и това ни отрежда по-предно място в класирането. За този мач ще говорим, когато му дойде времето. Завършвам статията си така. Позитивни дни за Нюкасъл. Вярвам, че най-доброто предстои!
Дидо Калинков.

HWTL

Leave a Reply