Страхотни новини за Нюкасъл

Днес в Хроникъл се появиха много добри новини за бъдещето на Нюкасъл Юнайтед. Според медията, Рафа Бенитес, Майк Ашли и Лий Чарнли са провели сериозни и ползотворни разговори за бъдещето на отбора, като целта е да се запази ядрото на отбора и мигновено завръщане във Висшата лига. Бенитес нееднократно заяви, че иска да остане в клуба, но иска всичко да е взаимно и всички в клуба да си имат доверие един на друг.

Другата добра новина са позитивните реакции на част от играчите, които индиректно заявиха, че искат да останат в клуба. Александър Митрович беше попитан веднага след мача с Тотнъм дали ще остане в клуба, а отгора му беше ясен – “Надявам се!”. Айозе Перез, който преди три месеца подписа нов договор, също потвърди, че ще се бори с клуба, за да се завърне в елита. Нека не забравяме, че Тотнъм и Ман Юнайтед проявят сериозни апетити към испанската перла на свраките. Шансел Мбемба сподели, че е възхитен от атмосферата на стадиона и ще направи всичко по силите си клуба да се върне там, където му е мястото. Контузеният титулярен вратар Тим Крул също подкрепи клуба и потвърди, че ще се бори до край.

Джорджиньо Вайналдум единствен не даде отговор след двубоя заявявайки, че все още нищо не знае за своето бъдеще. Според слуховете, освен него Муса Сисоко, Дарил Янмаат, Папис Сисе и Чейк Тиоте също ще напуснат свраките.

С изтичащи договори са единият от голмайсторите вчера Роландо Аарънс, както и защитиците Стивън Тейлър и Кевин Мбабу. Очаква се Поул Дъмет да подпише нов договор преди началото на предсезонната подготовка.

Leave a Reply