Трансферни слухове

Здравейте, свраки,

Не са изминали и 20 дни след като бяхме коронясани като шампиони и вече имаме един официален входящ трансфер. Кристиан Атсу подписа договор за 4 години, като сумата се предполага да е между 6 и 6,5 млн. паунда. Такава беше и клаузата вписана за договора за наем между Челси и Нюкасъл.

Друг трансфер, който може да се осъществи по оста Челси  – Нюкасъл, е този на младия нападател Тами Ейбрахам, който наниза над 20 гола през сезона за Бристъл Сити. Трансферът ще бъде за наем + опция за закупуване, който ще бъде на стойност около 20 млн. паунда.

Може би най-сензационната новина идва от Португалия, където се говори, че Уилям Карвальо е хванал сериозно окото на Рафа Бенитес и той може да предложи 35 млн. паунда за услугите на опорния халф.

След като Сам Алардайс напусна Кристъл Палас, съдбата на Андрос Таунзенд отново не е ясно и веднага се стартираха спекулации за неговото завръщане на Сейнт Джеймсис Парк.

 

Харис Вукич, който прекара 7 години в клуба, ще напусне след като договора му изтече. Още не е ясна съдбата на Върнън Анита, както и тази на Йоан Гуфран.

Матс Селс може би ще бъде пратен под наем в Белгия, като Андерлехт е отбора, изглежда като най-заинтересован към него.

Дарил Мърфи и Грант Ханли също ще бъдат продадени, за да могат да се добавят още средства към бюджета, който ръководството е отпуснало на Рафа Бенитес.

Leave a Reply