Newcastle United Fan Club Bulgaria - Official site of NUFC Bulgarian Fan Club

Членство във фен клуба

В края на месец Юли приключва първия етап от приемането на членове във фен клуба за новия сезон 2016-2017 г. Всеки който желае може да го направи в сайта, като попълни формата за членство-http://nufc.bg/%D1%84%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1%D0%B0/ . Имайте предвид, че на Мozzilа дава грешки,пробвайте с Хром, експлорър и др. Всички направили това и заплатили членски внос до 31 Юли, ще си получат артикулите през Август. За останалите които се регистрират до 15 септември, ще получат артикулите си през месец Остомври.

Припомняме че срока беше 31 юли и е обещано на платилите до сега да си получат артикулите, за това ще има 2 етапа на регистриране във фен клуба. След като артикулите са готови, на 17 Август за мача срещу Рединг, ще има сбирка и ще бъдат дадени.

Регистрираните фенове на фен клуба, ще имат възможността да ползват 10 % отстъпка при посещение на домакински мачове, намиране на билети , отстъпка от артикули на фен клуба. Както и ще могат да участват във футболният отбор на фен клуба, който ще участва във лигата на фен клубовете във Варна и София.

Ако има все още някой които не си е взел артикула от миналата година да се свърже с хората, с които е комуникирал и да си ги вземе. Не чакайте постоянно някой да ви търси за да ви ги даде.

Leave a Reply